Maskinstyringsfiler og landmålingsteknik

Optimer præcisionen i dine anlægsprojekter med vores avancerede maskinstyringsfiler og landmålingsteknik. Vores skræddersyede løsninger sikrer nøjagtige målinger og effektiv styring, hvilket resulterer i smidigere og mere præcise byggeprocesser

Din kontakt
angående maskinstyringsfiler og landmålingsteknik

Chris Pedersen

GPS maskinstyringsdata

Maskinstyring kan unægteligt spare virkksomheden både tid og penge samt skabe et bedre overblik for den enkelte maskinfører. Dog er systemet kun så godt som det data der bliver anvendt. At skabe et godt datagrundlag for effektiv maskinstyring kan være et uoverskueligt og ikke mindst tidskrævende foretagende, hvis man ikke sidder med det til dagligt.

Vores team har mange års erfaring indenfor håndtering og generering af maskinstyringsdata og står klar til at administrerer jeres data.

Vi tilbyder forskellige løsninger alt efter jeres behov. For eksempel kan vi udarbejde terrænmodeller, overflader og 2D/3D linjefiler der er anvendelige i blandt andet Trimbles, Leicas, Topcons og Unicontrols maskinstyringssystemer.

Leverancer

Vores erfarne team står klar til hurtigt of effektivt at håndterer jeres data behandlingsbehov. I øjeblikket har vi mulighed for at leverer data til Trimble, Topcon, Leica, Unicontrol og Moba. Udover maskinstyrings- data kan vi også leverer data til håndholdte GPS-rovere.

Håndtering af data

Vi sørger for at uploade designs og downloade indmålinger direkte til/fra maskinerne

Andre tjenester

Udover håndtering af maskinstyringsdata tilbyder vi også andre tjenester så som afsætning, ind/opmåling og volumenberegning. Vi kan også være behjælpelige med at udfører as-built tegninger og danne 3D linjefiler ud fra 2D data

  • Afsætning og indmåling

    Afsætning og indmåling med enten total station eller GPS

  • Volumeberegninger

    Vi foretager gerne volumenberegninger ud fra indmålt data

  • As-Built tegninger

    Vi hjælper gerne med at fremstille as-built tegninger ud fra indmålt data

Vælg en erfaren entreprenør du kan stole på​

Vi hos Fladenbund Entreprenør har mange års professionel erfaring med alt inden for jord- og kloakarbejde, og vi går utroligt højt op i vores kundeservice. Vores vigtigste værdi er den jyske ordentlighed, og du kan regne med, at når du har os på opgaven, så er vi med dig hele vejen.